Minionok

A minionok kicsi, sárga színű, kerekded formájú lények. Változóan lehet egy vagy két szemük. Általában kék kertésznadrágot viselnek, fekete lábbelivel, valamint kerek, munkavédelmi szemüveget.

A minionok, minyonok sokszázan vannak, mindannyian együtt élnek. A minionoknak saját beszédnyelvük van, melyben felismerhetők számos idegen nyelv kifejezései. Például angol „banana”, „potato”, a spanyol „la boda” vagy a koreai számok („hana, tul, szet”).

Személyiségük kissé gyermeteg, éretlen, de rendelkeznek a gyermeki ártatlansággal is. Kevés az önkontrolljuk, a legkisebb dolgokon képesek nevetni, ugyanakkor a minionok hamar ki is jönnek a sodrukból, ha valami felidegesíti őket. Teljes rajongással imádják a főnöküket, Grut, aki a legtöbb ismert gonosztevővel ellentétben megbecsüli a munkájukat, szereti őket. 

A minionoknak különleges képességei is vannak. Ha megtörnek és felráznak egyet az világít a sötétben, vagy akármeddig kibírják levegő nélkül.

Imádják az édességeket és a gyümölcsöket, kedvencük a banán és alma.

A humoruk is igencsak gyerekes, ezért viccesnek találnak mindent, aminek bármilyen köze van a fenékhez. szeretnek együtt játszani Margóval, Edittel és Agnesszel. A minionok nagyon kedves és aranyos lények, nem hiába szereti őket mindenki.

Mutat:
Rendezés:
Minion és unikornis is? Ennél cukibb párosítást nehéz elképzelni!Ez az aranyos minionos, unikornisos..
8.990 Ft 7.990 Ft
Nettó: 6.291 Ft
Mutasd 1 tól 2 -ig 2 (1 oldalakat)
Gyerek ágynemű webáruház, Premium Quality Kft.
© 2014-2019. Minden jog fenntartva.
GDPR Adatlekérés
GDPR Adattörlés