Szállítási információk

A weboldalon elérhető termékek legnagyobb részét igyekszünk raktárkészletről kiszolgálni, így biztosítva Önnek a lehető leggyorsabb szállítást.

Raktárkészletről, a megrendelés napjától számított 2-5 napon belül küldjük a csomagot, abban az esetben, ha a rendelésben nem szerepel előrendelhető termék. Előrendelhető termék esetében minden esetben megvárjuk, míg a rendelésben szereplő összes termék raktáron lesz.

Mit jelent az előrendelhető termék? Az előrendelhető termékeket 2 kategóriába soroljuk:

  • azon termékek, amik szezonalitástól függetlenül, folyamatosan szerepelnek kínálatunkban, ezek esetleges raktárkészletről való kifogyása esetén továbbra isrendelhető, előrendelhető termékként, a gyártóktól függően 1-3 hét átfutási idő után újra elérhetőek lesznek, de addig is rögzítjük a rendeléseket.
  • azon termékek, melyek még nem voltak kínálatunkban, esetleg szezonális termékek (pl: esernyő, téli sapka…stb), de rövidesen beérkeznek raktárra, előrendelhető termékkéntrendelhetőek, a gyártóktól függően 1-3 hét átfutási idővel beérkeznek hozzánk, ezt követően kiszállításra kerülnek.

A szállítást az MPL (Magyar Posta Logisztika) csomagküldő szolgálattal végezzük, hétköznapokon délelőtt 10:00 és délután 16:00 közötti időtartományban, az ettől esetlegeseneltérő időszakban kézbesített csomagok okozta kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük. Amennyiben a kiszállítással kapcsolatban speciális igénye van, kérjük, hogy megrendeléskor amegjegyzés rovatban ezt mindenképpen jelezze felénk! Kérjük, adja meg telefonszámát is, hogy szükség esetén elérhessük!

Szállítási díjak

Megrendeléskor a Kosár tartalma után külön feltüntetjük a szállítási költségeket. Amennyiben már véglegesítette megrendelését, a visszaigazoló email is tartalmazza a szállítási költségeket.

  • Magyarországon a házhozszállítás díja bruttó 15 000,- Ft alatt: 1 290,- Ft
  • Magyarországon a házhozszállítás díja bruttó 15 000,- Ft felett INGYENES!
  • Utánvét esetén 490,- Ft kezelési költséget számítunk fel!

Elérhetőségek

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, kérjük keressen minket:

  • telefonon: hétköznapokon 7:30-16:30- ig a +36/70-318- 1648-as telefonszámon
  • emailben: office@gyerek-agynemu.hu
Rólunk írták
Gyerek ágynemű webáruház, Premium Quality Kft.
© 2014-2019. Minden jog fenntartva.
GDPR Adatlekérés
GDPR Adattörlés